2016-01-25 08:23:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehezen halad feladataival

Napi horoszkóp január 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és segít önnek abban, hogy lendületesen kezdhesse a hetet. Sajnos azonban a Merkúr nem halad sem előre, sem hátra, ez az ön számára azt jelenti, hogy nehezen halad a feladataival. Olyan problémákkal is találkozhat, amelyeken egyszer már túllépett, ám mivel nem oldotta meg őket teljesen, most újból jelentkeznek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ez nem kedvez önnek. Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy eltervezte. Sok mindent kell elintéznie, és mindig közbejön valami. Idegesítő a helyzet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Oroszlán jegyében álló Hold kedvez önnek. Úgy érzi, mintha az egész világ barátságosan mosolyogna önre. Nagyszerű ötletei vannak, és valószínűleg néhány barátjával is találkozni fog. Az álló helyzetben látható Merkúr viszont nem marad hatás nélkül, ezért már most halogatásokkal szembesül minden téren, ha nem figyel eléggé.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez nem igazán kedvező önnek. Találkozhat valakivel, aki egészen más habitusú, mint ön, és akitől értékes ismereteket szerezhet. A délután kissé kaotikus lesz, de ön ügyesen kézben tartja a dolgokat. Estére még sok tennivalója marad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Oroszlán jegyében álló Hold pozitívan hat önre. Lelkes lesz és vidám, tele optimizmussal. Jó kedve másokra is átragad, a munkahelyén is sikert sikerre halmoz. Este az Uránusz jó fényszöge miatt különösen nyugodtnak érzi majd magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyében áll. Váratlan, előre nem látható dolgokat hozhat ez a bolygóállás. Időre lesz szüksége, amíg alkalmazkodik az eseményekhez. A délután már nyugodtabbá válik, lesz ideje mindenre, bár a munkatársai még mindig idegesen szaladgálnak majd ide-oda. Este a kedvese egy nagy meglepetéssel áll ön elé.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Oroszlán jegyében áll a Hold, lendületet adva önnek. Az egész világot a keblére tudná ölelni. Nagyszerű ötletek jutnak majd az eszébe, és valószínűleg sok barátjával is találkozhat. A Merkúr nem lép sem előre, sem hátra, így ez korlátokat vet ön elé. Maradjon higgadt, amennyire csak tud.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez kényelmes, lusta jegy, és ön sem szívesen kel ki az ágyból… Kevés az energiája. Valaki irányítani, manipulálni próbálja, ami mélységesen irritálja önt. Húzza meg világosan a határait.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez nagyon kedvező önnek, ma olyan fantasztikus ötletei lehetnek, amelyeket meg is tud valósítani! Inspirálja önt ez a bolygóállás. Este szánjon egy kis időt a kedvesére is, valószínűleg most az ön segítségére van szüksége.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold hétfőn az Oroszlán jegyében áll. Ma szakít a megszokott rutinnal, újításokat vezet be a napirendjében, vagy az otthonában, vagy a munkahelyén. A Merkúr egy helyben áll, emiatt ön is nehezebben halad a feladataival.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Oroszlán jegyében álló Hold sokat segít abban, hogy meg tudja valósítani a terveit. Tele lesz energiával. Fontos, hogy következetes maradjon, és ne hagyja magát eltéríteni a szándékától. A Merkúr álló helyzetében van, ez sok dologban akadályozhatja önt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha valami nem sikerül, nyugodtan kérjen segítséget, most támogatni fogják a szerettei. Este maradjon otthon, ki kellene pihennie magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: